Registration of Interest: тренінг для розбудови співпраці України та Австрії у сфері вищої освіти (12-13.06.2024 р., м. Відень)

Шановні команди закладів вищої освіти України!

Національне Агентство Еразмус+ в Австрії та OeaD Австрія у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні (ІЛІР) організовують офлайн тренінг для розбудови та посилення співпраці між закладами України та Австрії у сфері вищої освіти та науки 12 – 13 червня 2024 р. в місті Відень (Австрія).

Для кого? Керівники відповідальні за міжнародну співпрацю, мобільність, написання проєктів, інституційні координатори Еразмус+.

Важливо узгодити представника з керівництвом закладу перед заповненням форми. Форма попередньої реєстрації для заповнення – за посиланням. Дедлайн – 15:00 1 квітня 2024 р. (реєстрацію завершено).

Увага! Кількість місць з України обмежена – організатор забезпечує покриття витрат для 40 ЗВО з України, один представник від закладу.

Підтвердження учасників Національним агентством Еразмус+ Австрії буде відбуватись відповідно до запитів австрійських університетів щоб забезпечити відповідний паритет партнерства.

Додатковий пріоритет буде надано для забезпечення покриття всіх регіонів та типів закладів України. 

Форма для реєстрації щодо деталей  та запрошення на тренінг буде надіслана ТІЛЬКИ ВІДІБРАНИМ УЧАСНИКАМ в травні 2024 р.

Важливо! Інформація про пріоритети співпраці та контакти для подальшої співпраці всіх закладів з України, які заповнять попередню форму, буде поширена серед австрійських закладів та всі презентації і відповідні контакти буде надіслано для ознайомлення та подальшої співпраці! Тому заохочуємо реєструватись активно!

Увага! Реєстрація партнерів з Австрії відкрита на сайті Національного агентства Еразмус+ Австрії! Якщо Ви маєте партнерів в Австрії, повідомте їх про таку можливість!

Що? Registration of Interest: тренінг з розбудови потенціалу для міжнародної співпраці України та Австрії.

Коли?  12 – 13 червня 2024 р. (півтора дня).

Місце проведення: м. Відень, Австрія (буде повідомлено підтвердженим учасникам).

Мова заходу: англійська (переклад не забезпечується).

Деталі участі:

  1. Проживання підтверджених учасників забезпечується організаторами (інформація про готель буде надана учасникам).
  2. Купівля квитків на потяг\автобус – за рахунок учасників з подальшим відшкодуванням готівкою відповідно до вартості одиниці визначеної в калькуляторі відстані Європейської Комісії. Деталі будуть визначені в Інформаційному листі для учасників.
  3. Програма тренінгу уточнюється і буде розміщена згодом.

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, +380937734392,  office@erasmusplus.org.ua з копією на  k.zhdanova@ukr.net.

 

Попередня Інформаційний захід «Інфо-Дей» Програми Горизонт Європа у Львові (26-27.03.2024 р., ...